Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έχω ένα μικράκι ...ελεφαντάκι...

Καλημέρα!
Τι να κάνουμε σήμερα είχαμε πολύ πρωινό εγερτήριο, και τσάκωσα την ευκαιρία για μια ανάρτηση πρωινή και καλημερίστικη!
Ιδέα για soft toy τόσο γλυκιά....
με οργανικό βαμβάκι μέσα και 100% βαμαβακερό ύφασμα απο έξω. Ότι πρέπει για μικρούλια!

Η καθημερινότητα μας έχει γίνει σκληρή και προσπθούμε να κρατάμε τις στιγμές, να μη τρομάζουμε με όσα μας ταΐζουν στη τηλεόραση αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.
Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι οι "φίλοι" στο facebook έχουν ξεπεράσει τους 800. Κυρίως λόγω του ενδιαφέροντος για τα καλλιτεχνικά, τα παιδαγωγικά, και την ψυχολογία. Αλλά μέσα σε αυτούς έχω γίνει φίλη με άτομα ,να το πω ευγενικά "ζαλισμένα", και λίγο τρελά.  Κάθε φορά λοιπόν που βλέπω ειδοποίηση κάποιων (λίγων ευτυχώς) στο facebook με πιάνει κατάθλιψη με αυτά που λένε. Για το τρόπο σκέψης τους , για τον αρνητισμό και την κακή τους ενέργεια. Χθες λοιπόν διέγραψα τους εικονικούς μου φίλους που με γέμιζαν αρρώστια και ήδη νιώθω καλύτερα!Σκεφτείτε να το κάνετε και σεις άμα σας τη δώσει. Το facebook είναι εργαλείο και το χειριζόμαστε εμείς όπως θέλουμε. Δε μας χειρίζεται αυτό. Βλέπουμε μόνο ότι θέλουμε κ όχι ότι θέλουν οι άλλοι. Πρόσφατα δε, με είχαν βάλει σε "κοινωνική ομάδα" ρατσιστική. Δεν ξέρω πως έχει ξεφύγει η κατάσταση και μπορούμε έτσι απλά με ένα κουμπί να βάζουμε ταμπέλα σε κάποιον αλλά το βρίσκω αδιανόητο.
Αλίμονο αν εγώ μπω σε τάξη με 5χρονα αγγελούδια , αγγελούδια και το εννοώ, και σκεφτώ ρατσιστικά. Αδιανόητο.
Δεν πρέπει να στραφούμε ενάντια σε κανέναν  για χάρη αποτυχημένων κυβερνήσεων, που δεν έχουν καταφέρει να περιθάλψουν με αγάπη και σεβασμό  τους πολίτες.
Γίνομαι μέλος όπου θέλω, και δείχνω στο ίντερνετ όση προσωπική ζωή θέλω εγώ.
Μη μασάτε. Είμαστε άνθρωποι . Αυτό που κάνουμε και ξεχωρίζει είναι να μεταφράζουμε τις σκέψεις μας σε λόγο. Να μιλάμε. Να λέμε ότι μας ενοχλεί και να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Καλημέρα αγαπημένοι μου!!!

Be strong and carry on!



11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίος ο αληθωρούλης ελεφαντούλης!!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε αθεόφοβη πότε πρόλαβες και μπήκες???χαχαχα!Ευχαριστώ!Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!!Τι κάνεις κοριτσάκι μου?Θέλω από μέρες να σου γράψω αλλά δεν πρόλαβα..Έχεις δίκιο για το fb και για το ίντερνετ γενικότερα.Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους και να πηγαίνει ο καθένας στη θέση του.Θέλει πολύ προσοχή και από εμάς,τι θέλουμε να βγει παραέξω και τι όχι.Όλα με μέτρο και με ασφάλεια.
    Για τον πίνακα τώρα...Το είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..Ήμουν σίγουρη πριν τον στείλω ότι θα γίνει θρύψαλα και παρόλαυτα τον έστειλα...Όλο το φταίξιμο είναι δικό μου γιατί έπρεπε να τον συσκευάσω καλύτερα.Ένιωσα πολύ χαζή...Το κατάλαβα όταν έκανες την αναφορά για το δώρο και δεν έδειξες φωτογραφίες!Και φυσικά δεν στεναχωρήθηκα που μου το είπες.Ας είναι αυτά τα προβλήματά μας και τίποτα άλλο!Τους σπόρους μπορείς να τους φυτέψεις και τώρα το Φθινόπωρο.Έτσι κι αλλιώς την άνοιξη να περιμένεις ν'ανθίσουν,και τότε το άρωμά τους θα σε ξετρελάνει!!Εγώ τους έχω φυτέψει από τότε που στους έστειλα κι εσένα.Ήταν λάθος εποχή αλλά διατηρούν την πρασινάδα τους και θ'ανθίσουν κοντά στο Πάσχα!Όλα καλά λοιπόν!!!!Πολλά φιλιά στα μπουμπουκάκια σου και σε σ'ένα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε βρε Λαμπρινούλα ανακουφίστηκα! Έλεγα θα στεναχωρηθείς πολύ. Κρίμα για τις παπαρούνες σου αλλά δε σε φοβάμαι θα κάνεις άλλες εσύ! Ήταν πολύ καλά συσκευασμένος, δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο...Δεν πειράζει,να είμαστε καλά!θα τις φυτέψω τώρα λοιπόν!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα!!! συμφωνω κ επαυξανω και επειδη δεν θελω να τα σκεφτω κ να μαυρισω πρωι πρωι θα ασχοληθω μονο με το ελεφαντακι σου που ειναι φοβερο!!!!καλα παιχνιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!Έχεις απόλυτο δίκιο με το f/b!Πολύ καλή η κίνηση διαγραφής των ανθρώπων που σου μαύριζαν τη ψυχή!
    Έχω, μπορώ να πω σταθεί , πολύ προσεκτική. Ανήκω σε κάποιες ομάδες που μου τις προτείναν και μ΄ενδιέφεραν, οπότε και έκανα εγγραφή, ενώ απέρριψα αρκετές άλλες και διαγράφηκα από μια ακραία εθνιστική - ρατσιστική,γιατί άργησα λίγο να καταλάβω, τι ακριβώς ήταν.
    Έχω μόνο 180 φίλους και είμαι επιλεκτική στις αποδοχές, προτιμώ να κάνω εγώ αιτήματα, αφού πρώτα έχω δει, για ένα μεγάλο διάστημα, αν υπάρχει συνέπεια στα γραφόμενα του ατόμου, σε διαφορετικές περιστάσεις.Είμαι ακραία ή καχύποπτη θα πεις, αλλά έπαθα και έμαθα.Ένα σχετικό με την ανάρτηση σου άρθρο έχω αναδημοσιεύσει χθες, με το ποιά στοιχεία δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να δίνουμε στο f/b, αν θέλεις μπορείς να την δεις και να την αναδημοσιεύσεις.
    Πάντως εδώ μέσα, υπάρχει ένα δυναμικά θετικό κλίμα και αλίμονο, αυτό μόνο ταιριάζει στη δημιουργία, κατ΄εμέ.Σε ζάλισα, συγνώμη!
    Το ελεφαντάκι πολύ όμορφο και χουχουλιάρικο!
    Καλή σου συνέχεια και πάντα μακριά, από ανθρώπους δημητήριο - αρνητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Μαγδαληνή μου !!!! Τί όμορφο ελεφαντάκι είναι αυτό..!!!!...και είναι και αστειούλης...όταν τον κοιτάς χαμογελάς....τί ωραίο παιχνίδι...και πολύ απαλό...ό,τι πρέπει για μικρούλια..όντως !!!
    Όσο για τους φίλους του διαδικτύου και συγκεκριμένα του fb...τα λές πάρα πολύ καλά...πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά προπάντων να το ελέγχουμε...όχι να μας ελέγχει !!! Εγώ δέν έχω fb και δέν ξέρω άν ποτέ θα έχω αλλά σίγουρα προτιμώ το blogging....είναι πολύ πιό δημιουργικό και πιό καλλιτεχνικό...όχι ότι κι εδώ μέσα δέν υπάρχουν παγίδες...παντού έχει άν δέν έχεις λίγο το νού σου !!!!
    Φιλάκια πολλάαααα !! Να είσαι πολύ πολύ καλά...και καλό μεσημέρι !! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ελεφαντάκι σου είναι πραγματικά γλυκύτατο, ένα soft toy πολύ πολύ όμορφο!
    Για το φέϊς συμφωνώ και επαυξάνω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε, λοιπόν αυτό το fb δεν "το πήγα" από τη στιγμή που έφτιαξα σελίδα, πάνε κάτι χρόνια τώρα!!! Και δεν το ανοίγω ΠΟΤΕ, παρά τις ενοχλήσεις που μου κάνει κάθε τόσο. Θέλω να διαγραφώ αλλά δεν ξέρω πώς! Το μόνο χρήσιμο είναι τα γενέθλια που μου θυμίζει!!!!!!! Όλα αυτά κατά τη γνώμη μου είναι "ου μπλέξεις". Άσε που είσαι συνεχώς υπό παρακολούθησιν! Γενικώς, το διαδίκτυο όσο τ' αγαπώ άλλο τόσο με φοβίζει. Εδώ στη γειτονίτσα μας, δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο οικείο το πράμα, πιο "υπό έλεγχον"!!!! Και μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να "γράφομαι" από ευγένεια σε όποιον γίνει μέλος δικό μου.
    Πρέπει να ελέγχουμε πρώτα και μετά να γραφόμαστε μέλη.
    Στα "καθ' ημάς" τώρα, ο ελεφαντούλης σου είναι σκέτη γλύκα. Και το ματάκι το αλλήθωρο τον κάνει ακόμα πιο γλυκό!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γενικότερα με το διαδύκτιο.Καραδοκούν αρκετοί κίνδυνοι και είναι στο χέρι μας να τους αποφύφουμε!Καλά έκανες και διέγραψες άτομα ή ομάδες , που δεν είχαν να σου προσφέρουν τίποτα ή απέβλεπαν σε κάτι.
    Ο ελεφαντούλης σου σκέτη γλύκα!!Φιλάκια πολλά γλυκιά μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο σου, που το τόλμησες, αλλά περισσότερα μπράβο για τον τρόπο σκέψης σου.....το ελεφαντάκι σου, υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή