Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

η βόλτα...

Καλημέρα!
Πόσα πολλά όμορφα πράγματα γίνονται καθημερινά και δεν προλαβαίνω να σας τα πω!
Αξίζει όμως να κάνω μια ανάρτηση απο καρδιάς για την υπέροχη βόλτα της περασμένης Κυριακής!
Ήμασταν λέει σε ένα πανέμορφο , καταπράσινο δάσος , κ παντού τρέχανε ελεύθερα όμορφα άλογα. Η Αφροδίτη μου, τσίριζε ευτυχισμένη, και εκστασιασμένη!Η μαμά της, δηλαδή εγώ, είχε το χαμόγελο του βοδιού!Απο το ένα αυτί μέχτρι το άλλο!!! Και όλα αυτά σπαρμένα μέσα σε φρέσκα φρούτα!Όχι δεν είναι όνειρο!Είναι η βόλτα στο ιππικό κέντρο Silvaland  στην Κέρκυρα. Άψογο σας λέω. Δείτε εδώ ομορφιές:
                                                         χειροποίητα αγνά καλλυντικά

                                                           το καφέ του ιππικού κέντρου






                                                                Ελευθερία κ ομορφιά!!!

                                                  αυτό το αγγελούδι είναι δικό μου!ω ναι!

Πόσος ενθουσιασμός!Παντού οικογένειες με πιτσιρίκια να χοροπηδάνε, στα δέντρα , στο λιβάδι, στην  αγορά, στα λοφάκια και φυσικά παντού λιλιπούτειοι αναβάτες τόσο επιδέξιοι που θα σας άφηναν με το στόμα ανοιχτό!  Στημένοι πάγκοι με ολόφρεσκο ψωμί και λάδι, σπιτικά καλλυντικά, φρέσκα βιολογικά ακτινίδια, λαχταριστό αληθινό μέλι, κ γύρη και άλλα υπέροχα πράγματα!
Μια πολύ όμορφη μέρα!Φεύγοντας είχα μια τρομακτική ενέργεια και διάθεση για οδήγημα. Και εκεί που οδηγώ χαμογελώντας ακόμη, παίρνω τη στροφή ανάποδα για να πάω Γλυφάδα. Μα τι παραλία είναι αυτή... Η επιλογή μου με δικαίωσε όταν αντίκρυσα τούτη τη θάλασσα:

 Στην οποία φυσικά δεν αντιστάθηκα, και άφησα να με καταπιεί, νιώθοντας ανάλαφρη, δροσερή και φρέσκια!Το κλείσιμο μιας σούπερ μέρας!Ώπα αρχίζει η μικρή να κλαίει. Πεινάει. Τσακίζομαι κυριολεκτικά με δυο τρεις απλωτές, μαζεύω τα πεταμένα ρούχα απο την παραλία φουλ στην άμμο μπαίνουμε όλοι μαζί στο αμάξι και πάμε για φαγητό!Γιατί είμαστε και μαμάδες πάνω απο όλα!Καλά τα συνδυάσαμε και σήμερα. Μαμά και κόρες όλες ευχαριστημένες!Μπαμπάς επίσης!

Η χαρά των παιδιών προκύπτει και μέσα  απο την ευχαρίστηση και τη χαρά αυτών που τα περιβάλλουν. Ας μη ξεχνάμε λοιπόν και τον εαυτό μας!!!

Καλή σας μέρα!

2 σχόλια:

  1. πρεπει να περασατε τελεια απ οτι φαινεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον τρόπο που αφηγείσαι φαίνεται η ανεβασμένη σου διάθεση!!! Εκπληκτική μέρα, πράγματι... Και το αγγελούδι σας να το χαίρεστε και να του χαρίζετε συχνά τέτοιες στιγμές!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή