Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δεν έχω μυαλό στο κεφάλι μου!

Καλοί μου φίλοι,
Σήμερα θα φύγουμε οριστικά απο την Κέρκυρα. ΘΥμάστε που έκανα τη μετακόμιση πριν απο κανένα δίμηνο?Είχα αφήσει λοιπόν εδώ στο σπίτι της Κέρκυρας, τα απαραίτητα για να είναι βιώσιμο, μιας και έπρεπε να μείνουμε ως τώρα λόγω δουλειάς. Και έλεγα τόσο καιρό η ανόητη, ε σιγά, τι έμεινε?
Λοιπόν φίλοι μου, έχω ολική εξάντληση!¨ηταν τόσα πολλά τελικά, που και μεταφορική που κόστισε 200 ευρώ πληρώσαμε, και το αμάξι καρα φορτώθηκε, και χαϊρι δεν είδαμε, παρά μόνο κούραση, και κούραση και φυσικά κούραση!
Ο Θοδωρής, έχει αναλάβει χρέη κουβαλητή, και ξεφυσάει όλη μέρα. ΅Εγώ, έχω αναλάβει τα γνωστά που αναλαμβάνουν όλες οι γυναίκες!Δηλαδή τα πάντα! Άδειασμα όλου του σπιτιού, βόλεμα, πακετάρισμα, φροντίδα όλων φυσικά, και το αγαπημένο μου, καθάρισμα!Να φύγουμε να ησυχάσει το κεφάλι μου!
Χθες πήγα για καφεδάκι σε μια φίλη, και μπήκα σε κανονικό σπίτι και ενθουσιάστηκα!
2 μήνες τώρα, μετά τη μεγάλη μετακόμιση μένουμε σε ένα μισοάδειο σπίτι, και κοιμόμαστε σε έναν εξαθλιωμένο καναπέ, που αλήθεια σας λέω, μου έρχεται τώρα που φεύγω να πάρω το μαχαίρι να τον ξαντεριάσω!!!Ξυπνάμε με πόνους νέοι άνθρωποι!Ντροπή.
Άρα λοιπόν ανακεφαλάιωση: όταν κάνουμε μετακόμιση , την κάνουμε μια και έξω και τελειώνουμε!αλλιώς τη πατήσαμε!!!
Βέβαια ευχαριστηθήκαμε και τα μπανάκια μας. Δεν μπορώ να πω για καθαρές ακτές, γιατί απογοητεύτηκα αρκετά.(έιχε πολλά σκουπίδια και βρωμιές, σε κάποιες παραλίες) Αλλά τουλάχιστον απολαύσαμε ήλιο , και παραλία!
Τώρα λοιπόν, η οικογένεια είναι στον αέρα, γιατί δεν γνωρίζω που θα είμαστε το Σεπτέμβρη. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά η χειρότερη αγωνία μου, είναι αν θα μας στείλουν κάπου, μαζί με το Θοδωρή, ή χώρια. Μιλώ για έναν ξετιναγμένο οικονομικό , οικογενειακό, προυπολογισμό, και φυσικά και υπέρογκο ψυχολογικό κόστος. Ακούω και κάτι ασυναρτησίες του τύπου , τυχεροί είστε εσείς οι εκπαιδευτικοί.. μα αλήθεια όσοι το λένε εκ του ασφαλούς, θα γούσταραν πολύ να έχουν μια διαλυμένη οικογένεια?Ή μήπως θα τα έβγαζαν πέρα με 1000 ευρώ τροφοδοτόντας 2χωριστές κατοικίες και μάλιστα οπουδήποτε?
Μου περνάνε τρελλά σενάρια απο το μυαλό, σε επίπεδο εργασίας, αλλά είναι τόσο δύσκολοι οι καιροί που λουφάζω...Εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα για όλους μας...
Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να δημιουργήσω!Τα πραματάκια μου, είναι σε κούτες. Κοιμούνται!
Πάμε λοιπόν, Θεσσαλονίκη σπιτάκι μας μέχρι τέλη Αυγούστου και βλέπουμε...
Μη δίνετε σημασία στη γκρίνια μου είναι ένα προσωπικό μπλογκ, και κάπου πρέπει να ξεσπάω!
Όλα καλά!Σας φιλώ!

12 σχόλια:

  1. Αχ υπομονή ελπίζω όλα να πάνε καλά! Ελπίζω όλα να στρώσουν γρήγορα για σένα και για την οικογένεια σου! Και μην ανησυχείς μπορείς να ξεσπάς όσο το χρειάζεσαι καλό κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, μα μη στεναχωριέσαι!!!Ευχομαι ολα να πάνε καλά και σύντομα να επανέλθεις στις δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΞ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ......ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAGDA ου
    κι απο εδώ να σου πω οτι λυπήθηκα πολύ που δεν σε συνάντησα στην Κέρκυρα θεωρώντας δεδομένο οτι είχατε μετακομίσει ολοκληρωτικά.Λυπάμαι ειλικρινά και θέλω να με πιστέψεις. Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις και καλά κάνεις να εκτονωθείς,κατανοώ και συμπαρίσταμαι σ όλα. Εχει ςαπόλυτο δίκιο και στο θέμα της μετακόμισης και στο θέμα της επαγγελματικής τοποθέτησης. Η Ζωή έγινε πολύ δύσκολη πια για να είμαστε χαλαροί και ούτε οι δυο μισθοί μπορούν πλέον να μας συντηρήσουν πόσο μάλλον δυο σπίτια. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΌΚΑΙΡΙ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγδα εύχομαι να ξεκουραστείς και να χαρείς, όσο μπορείς,τις υπόλοιπες μέρες άδειας που σου απομένουν. Επωφελήσου, γιατί όπως λένε και είναι αλήθεια: Τα καλά και τα ευχάριστα τελειώνουν γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρά στο κουράγιο σου!
    Πέστα να ξεσπάσεις!
    Εύχομαι από καρδιάς, όλα τελικά να σου έρθουν όπως εσύ τα θέλεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μες το άγχος σε βρίσκω φίλη μου κ λογικό!
    Εύχομαι ολα να πάνε καλά!
    Σε φιλώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πεστα κοριτσι μου να φευγουν απο μεσα σου
    ευχομαι οτι καλυτερο για την ζωη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατανοητά όλα!
    Σημασία έχει οτι όλες οι διαδρομές έχουν να μας προσφέρουν, και πάντα οι εμπειρίες πλουτίζουν. Αλλάζεις ζωή και σου εύχομαι όλα να πάνε κι εκεί όπως θα τα ήθελες. Κι αν κάποια δεν είναι ακριβώς έτσι, κάποιος λόγος θα υπάρχει.
    Καλή εξέλιξη σ όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμ, δε ρωτάς κι εσύ κάποιον που να ξέρει από μετακομίσεις καλή μου!!! εγώ την πρώτη φορά που μετακόμισα, επί μία εβδομάδα δεν είχαμε πιρούνι να φάμε!!! χα χα χα αλήθεια, είχανε μπει τα μαχαιροπίρουνα σε λάθος κούτα και τρώγαμε με πλαστικά!!! μεγάλη πλάκα... μην ανησυχείς, θα βολευτείς και θα περάσουν όλα... καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς το παρόν χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τις διακοπές σου ξεχνώντας κάθε τι αρνητικό και όλα θα πάνε καλά!!!Εγώ το πιστεύω και το εύχομαι γλυκιά μου Μάγδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ Μαγδούλα μου, σε καταλαβαίνω απολύτως.
    Έγιναν όλα τόσο δύσκολα...
    Κάνε κουράγιο και υπομονή και όλα θα πάνε καλά...
    Σου το εύχομαι ολόψυχα!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή