Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...


Καλημέρα! Λίγο η θερμοκρασία, λίγο η ημερομηνία, μιας και μπήκαμε στο δεύτερο μισό του Φλεβάρη, και λίγο η έμπνευση να τσιγκλάει τα πινέλα!Και ήρθαν και τα πρώτα λουλούδια!Και άνθισαν. Και ξεχύθηκαν απο το καλάθι χαρούμενα και πληθωρικά!Αυτός ο πίνακας έγινε με ντεκουπάζ ριζόχαρτου, σε καμβά, και στη συνέχεια ακρυλικά χρώματα. Γύρω γύρω έχω κάνει πλαίσιο όμοιο με κορνίζα, πάνω στο οποίο έχω εφαρμόσει κρακελέ ενός συστατικού.

13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και ανοιξιάτικο!!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά μας φέρνεις την άνοιξη με τον πίνακά σου. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που τον έχεις δουλέψει. Και το περίγραμμα μοιάζει με αληθινή κορνίζα και το φόντο που ριζόχαρτου είναι πολύ εντυπωσιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ κορίτσια!Και γω ειμαι ικανοποιημένη με το περίγραμμα. Το κρακελέ δεν φαίνεται πολύ καλά στη φωτο, αλλά το ήθελα πιο έντονο. Μήπως να χρησιμοποιήσω αράβικη γόμα?Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΓΙΝΕ....ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανεμορφο !!!!!
    σευχαρηστω για την επισκεψη καλως σε βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λουλούδια βάλε και αμέσως μύρισε άνοιξη. Μήπως θα μπορούσες να πεις κάτι παραπάνω για την αραβική γόμα γιατι δεν γνωρίζω, η άσχετη ,σε τι χρησιμεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι υγρό και το χρησιμοποιείς για έντονο κρακελάρισμα!Ξέρω οτι έχει σίγουρα στη ντεκομανια. Στη σελίδα τους εχουν βιντεάκια. μπορεί σε κάποιο απο αυτα να δεις και ακριβως πως χρησιμοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ Τ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!..
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lourdi na sai kala!xairomai na blepw omorfa pragmata!ase pou oloi se yperagapoun kai hthela na se gnwrisw!kalh soy mera kai se eyxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ! τι υπέροχο..μπράβο κούκλα μου πολύ ανοιξιάτικο θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή