Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Exausting days, romantic nights

Σήμερα Πέμπτη, και τελείωσε άλλη μία γλυκιά και κουραστική μέρα στο σχολείο. Αυτές οι τελευταίες μέρες έχουν κάτι γλυκόπικρο πάντα. Από τη μια οι χρυσές αμμουδιές περιμένουν, κι από την άλλη τα μικρά αγγελούδια που έχουν γίνει πια φαφούτικα κι έχουν πάρει όλο το μπόι σαν παιδάκια πρώτης δημοτικού πια, έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους για το δημοτικό σχολείο. Είναι κουραστικές οι διαδρομές Θεσσαλονίκη-Σέρρες, όμως μας δίνουν την ευκαιρία να αγναντέψουμε τον ήλιο που σηκώνεται πάνω από το σερραϊκό κάμπο, κάνοντας τα πάντα να μοιάζουν χρυσά. Έχουμε μαζί μας ζεστό σουσαμένιο κουλούρι Θεσσαλονίκης, και σχολιάζουμε την επικαιρότητα, θυμώνοντας, σαρκαστικά ή και γελώντας. Είναι τόσο όμορφα τα παρεάκια με συναδέρφους και τα απολαμβάνω πολύ.    Με την επάνοδο μου στη δουλειά ο χρόνος περιορίστηκε σημαντικά ΄. Τα πράγματα που φτιάχνω αυτόν τον καιρό είναι πράγματα που έχουν σκοπό να κάνουν πιο όμορφες τις στιγμές που περνάμε στο σπίτι. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν θα σας δείξω τι έφτιαξα με το βαζάκι από το γλυκό περγαμόντο. 

 Είναι ένα κηροπήγιο για ρεσώ ή άλλο κερί. Αφού έπλυνα καλά το βάζο και έβγαλα τις ετικέτες, το έβαψα με διάφανο ψυχρό σμάλτο σε κόκκινο χρώμα. Με σύρμα έφτιαξα το χερουλάκι και πέρασα τις χάντρες στο λαιμό του βάζου. Κι έδεσα ένα κομμάτι γαλάζιο κηρωμένο σπάγκο στη μέση για ομορφιά. Οικονομικό και όμορφο. Τι λέτε; Μπορούμε να το κάνουμε με οποιοδήποτε βάζο και να το διακοσμήσουμε με οποιοδήποτε υλικό μας αρέσει. Είναι ότι πρέπει για τις ζεστές νύχτες στη βεράντα ή και μέσα στο σπίτι.
Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε!

17 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΓΙΝΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΝΉΘΙΣΤΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέμε οτι θα διαχέεται ένα πολύ γλυκό φως γύρω σας που θα κάνει τη συντροφιά μαγική!
    Φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα! Είδα ότι κάνεις πολύ όμορφα πράγματα, όπως το κηροπήγιο για τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το βαζάκι-κηροπήγιο!! Φαντάζομαι πόσο όμορφη θα δείχνει η φλόγα μέσα στο κατακόκκινο!! Υπέροχο! Καλό βράδυ να έχεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έβαψες με ωραίο χρώμα. Θα το δεις όταν το ανάψεις . Τελειώνοντας το σχολείο, θα έχεις περισσότερο χρόνο για δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα μαγδα μου και παλι !!!υπεροχο το κοκκινο χρωμα τιποτα δεν αφηνεις να παει χαμενο παρολο που τρεχεις ολη μερα με τα ζουζουνια σου!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τα ξαναλεμε μετα απο τοσο καιρο να εχεις ενα ομορφο σ/κ.φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα! το βαζάκι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραιότατο, μπράβο σου.... Και υπέροχο χρώμα!
    Φιλάκια, Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου εύχομαι ένα γλυκό και ήρεμο ΣΚ , δίπλα από το όμορφα κηροπήσιο που θα ρίχνει το υπέροχο χρώμα του!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο έγινε! Ξέρεις πόσα τέτοια βαζάκια έχω στο σπίτι;;; Όχι, δεν έχω ταράξει τα γλυκά του κουταλιού... ορκίζομαι πως είναι όλα από μπαχαρικά!
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ότι πρέπει,όπως ακριβώς το λες!Καλή βδομάδα...Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ ομορφο με υπεροχο χρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ πολύ όμορφο!! Εύχομαι καλό και ήρεμο καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή