Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η επιστροφή, τα υπουργεία και οι κακές-καλές συγκυρίες





Επιτέλους!!!
Έχω ιντερνετ εδώ στο όμορφο σπίτι μου... στην Κέρκυρα!!!
Θυμάστε οι παλιοί αναγνώστες έναν χαμό την περσινή χρονιά με τις μετακομίσεις , τις μετακινήσεις και τα συναφή. Ήρθαν και μπερδεύτηκαν ακόμη και καθημερινοί αναγνώστες διότι, μια εδώ και μια εκεί!Αφού λοιπόν τελικά φύγαμε οριστικά (χα) απο την Κέρκυρα, για την Θεσσαλονίκη, (χα, χα) στις 31 Αυγούστου το απόγευμα έλαμψε η αλήθεια. Βγήκαν τα αποτελέσματα των αποσπάσεων μας!Και, τα ραμ τα ραμ αποτύχαμε!Φέτος λέει δεν πήραμε απόσπαση. Εγώ που άλλοτε θα με έπιανε το αμόκ, και η υστερία, το πήρα θετικά, και λέω. Εντάξει. Πάμε Κέρκυρα λοιπόν. Απλά το αγαπητό υπουργείο είχε ξεχάσει ότι παρουσιαζόμαστε στις 1 Σεπτέμβρη, μάλλον για αυτό μωρέ το γλυκούλι μου έβγαλε τα αποτελέσματα στις 31 το απόγευμα.
Κάπως έτσι περιμαζέψαμε τα βασικά, κουταλοπήρουνα, καμια ζακέτα , το λαπτοπ, και κάτι άλλα για ξεκάρφωμα ότι και καλά θα έχουμε την αίσθηση σπιτιού εκεί που πάμε, μην είναι και τελείως γυμνό το σπίτι, αρπάξαμε το πολυταξιδεμένο βρέφος μας και φύγαμε άρω άρων για Κέρκυρα.
Βρήκαμε μια Κέρκυρα κούκλα όπως πάντα , αλλά πάντα έπαιζε το ενδεχόμενο της απογοήτευσης , και ο φόβος για το τι θα βρεις, και πόσο θα κάνει βέβαια!
Λοιπόν παιδιά για να μην σας τα πολυλογώ, ξετρυπώσαμε , μάλλον το σπίτι των ονείρων μου!Αλλά κυρίως σε γειτονιά, ανθρώπινη ζεστή και όμορφη. ¨οχι κρύα και κυριλέ όπως η άλλη. Το σπίτι είναι τυπικό Κερκυραικό γλυκύτατο σπιτάκι ΜΕ ΑΥΛΗ! για το παιδάκι μου το οποίο, κυλιέται ολημερίς σαν γουρουνόπουλο! Φτιάχνω τα περισσότερα εδώ με απλές κατασκευές κ το ευχαριστιέμαι πολύ και επειδή μάλλον δεν προβλέπω σύντομη μετακίνηση αυτή τη φορά είπα να το απολαύσω και να περάσω όσο μπορώ καλύτερα. Πήρα δε, φίλοι μου ένα σπουδαίο μάθημα. Όταν ζεις περιμένοντας κάτι και κοιτώντας μόνο το μέλλον, ελπίζοντας ότι θα ναι όπως φαντάζεσαι και θέλεις, τότε πραγματικά χάνεις πολύτιμο χρόνο απο την υπέροχη ζωή μας που είναι μόνο μια. Δε θα ασχοληθώ άλλο λοιπόν, με το πότε θα με πάρουν Θεσσαλονίκη και θα απολαύσω τη ζωή που μου δίνεται εδώ και τώρα. Σωστό??
Ο άντρας μου έπαθε ένα σοκ, με τέτοια αντιμετώπιση εκ μέρους μου, γιατί εκείνος έχει ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία να φύγει αλλά θα τον βοηθήσω να δει τα θετικά. Έτσι και αλλιώς σε αυτή τη χώρα έχουμε γίνει μπαλάκια όλοι μας, προκειμένου να επιβιώσουμε ε δε θα σκάμε κιόλας από πάνω.
Τα νέα μου λοιπόν σιγά σιγά θα έρχονται και πάλι από το νησί των Φαιάκων και να πω την αλήθεια μου λείψατε πολύ. όλο ήθελα ιδέες και μου ερχόσασταν όλοι στο νου, με νοσταλγία και γλύκα!χαίρομαι που πάλι σας βρήκα!Καλό Φθινόπωρο, καλή αρχή σε όλους, σε ότι και να επιλέγετε να κάνετε!

16 σχόλια:

  1. Καλως μας ηρθες και παλι Μαγδα!!!
    Και μονο που διαβασα το περα δωθε σας κουραστηκα..ελπιζω τωρα να βολευτειτε,και να ζησετε οπως εσεις επιθυμειτε..
    Καλο σου βραδυ,φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς όρισες!!καλή δύναμη και καλές δημιουργίες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜ.ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
    ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΒΡΕ ΨΥΧΗ. ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ...ΤΣΟΥΠ!ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΞΑΝΑ!!!!
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ...ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΕΓΩ!)
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΘΕΤΙΚΑ,ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ;;;ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ(ΤΟΥΣ) ΠΑΝΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ;" "ΦΥΓΑΜΕΕΕΕ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ (ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;)ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ,
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλως την!!!! Όλα θα είναι μια χαρά και το ξέρεις μόνο η κούραση είναι ένα θέμα αλλά κι αυτή θα περάσει.
    Ελα να πάρεις και το βραβείο σου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς την αργοπορημένη και ταλαιπωρημένη. μπράβο σου όμως που δεν σε πήρε από κάτω. Σωστός ο τρόπος σκέψης σου και μακάρι να τον υιοθετήσει και το έτερον σου ήμισυ. Αφου τακτοποιήθηκες , ανασκουμπώσου και άρχισε να δημιουργείς. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΕΤΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΠΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΕΕΕ!!!!!!
    ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστόοοο!!!!Πω πω...μετακομίσατε Θεσ/κη και ξανά πίσω?!..χαρά στο κουράγιο σας...αλλά και τι να κάνεις?!...Όπως λές δείτε τα θετικά!!!
    Μας έλειψες:)!!!Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΦΥΣΙΚΑ Χ 2..ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κέρκυρα είναι υπέροχη!! Εγώ σας ζηλεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς όρισες Μαγδάκι μου!
    Πόσο θαύμασα το κείμενο σου, το γεμάτο ωριμότητα, αισιοδοξία και σοφία!
    Μπράβο σου και χαίρομαι που βρήκες τα θετικά που σε γέμισαν!
    Καλή σχολική χρονιά, υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σου!
    Με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαγδα μου μας έλειψες! Εγω ένα εχω να σου πω , οτι σε ζηλευω! Μακάρι να ζούσα στη Κέρκυρα! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγδα χαίρομαι που σε βρίσκω!!! Να περνάς καλά στην πανέμορφη Κέρκυρα! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή