Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μπορείτε να με βρείτε εδώ...

Κάποιοι απο εσάς με ρωτούν που μπορούν να βρουν δουλειές μου, εκτός του ότι με τιμάτε πολύ και μόνο με το ενδιαφέρον σας, θα σας δείξω σήμερα ένα εργαστήρι χειροποίητης τέχνης που μπορείτε να βρείτε κάποια κομμάτια μου!
Πρόκειται για μια γκαλερί-εργαστήρι τέχνης ενός ζωγράφου με πολύ ενδιαφέροντα πραγματικά έργα που σε μαγεύει με το πρώτο βήμα. Η απόσταση αναπνοής της γκαλερί απο τη θάλασσα, η ειδυλλιακή αυλή της,  και το εντυπωσιακό εσωτερικό, γεμάτο ζωντάνια, τέχνη και μικρά ή μεγάλα αριστουργήματα, θα σας εντυπωσιάσει. Η αίθουσα τέχνης ανήκει στον ζωγράφο Π. Μαρλαγκούτσο και βρίσκεται στον Ύψο Κέρκυρας. Ελάτε απο κοντά να θαυμάσετε και θα με θυμηθείτε! Εκεί μπορείτε να βρείτε κάποια έργα μου, καθώς επίσης και μερικά κοσμήματα, με κρύσταλλα, δέρμα και φίλντισι απο την καλοκαιρινή συλλογή!Σας περιμένω!







Μέχρι την επόμενη φορά,
Σας φιλώ!

2 σχόλια:

  1. Μεγένθυνα τις φωτογραφίες και απόλαυσα τόσο τον καλαίσθητο χώρο όσο και τις θαυμάσιες δημιουργίες!!! Μακάρι να'χα τη δυνατότητα να σας επισκεφτώ (λόγω απόστασης..) Καλές δουλειές εύχομαι!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή