Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το χωριό της χαράς...

Καλησπέρα!
Γιατί η μέρα να έχει 24 ώρες?ε??Γιατί?
Δεν μου φτάνουν βρε παιδιά. Θέλω να κάνω τόοοσα πολλά. 
Θέλω να έχω την ίδια δυνατή διάθεση για όλα και δεν προλαβαίνω. Η μέρα τελειώνει και μένω με ένα σωρό σκέψεις και σχέδια ατελείωτα!
Διαβάζω. Μου αρέσει να διαβάζω.  Και παίζω με τα παιδιά. Μου αρέσει να παίζω. It keeps me alive!
Και δημιουργώ. Λίγο και καλά!
Αυτός είναι ο νέος μου πίνακας. Είναι χαρούμενος και φέρνει μια σπιτίσια αύρα. Συμφωνείτε?Τα σπίτια είναι κολλητά και οι άνθρωποι που ζουν εκεί πολύ αγαπημένοι...
Οι πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά πάντα, και οι μαζώξεις συνεχόμενες!Δεν υπάρχει γκρίνια σε αυτή τη γειτονιά, ούτε κακία, ούτε ζήλια. Μόνο αγάπη και χαρά!Ωραία γειτονιά έτσι?? 
Πάμε να ζήσουμε εκεί?


Έχω ένα πρόβλημα οργάνωσης και διαχείρισης του χρόνου τελευταία. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και πολλές φορές δυσκολεύομαι να βάλω προτεραιότητες. Νομίζω πως έχω να κάνω με ένα λαβύρινθο όπου σε κάθε γωνιά , περιμένει και κάτι που πρέπει να γίνει . Κάποιες απο τις υποχρεώσεις τις απολαμβάνω πολύ και κάποιες λιγότερο!
Ποιές είναι οι δικές σας προτεραιότητες στη ζωή σας?
Με ποια κριτήρια δομείτε το καθημερινό σας πρόγραμμα?
Θα χαρώ να το μοιραστείτε μαζί μου!
Μέχρι την επόμενη φορά, 
Σας φιλώ!


7 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ!Πάμε σ'αυτή τη γειτονιά...!!!Ο πίνακας είναι χωρίς καμιά δόση υπερβολής έργο τέχνης και είναι ωραία γραφή αυτή, χαρακτηριστική!!! Ο χρόνος είναι λίγος για τους ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπερβολικά πολύς για τους βαρετούς.....XO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto einai !ayto !mprabo Oly!me ekanes na gelasw pali!polla filia!kai se eyxaristw gia ta kala sou logia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγδα μου τι υπεροχος πινακας!!!πολυ πολυ χαρουμενος...μου εφτιαξες την διαθεση....απορω με 2 μωρα που βρισκεις τον χρονο και ζωγραφιζεις...εγω με ενα και δεν προλαβαινω ουτε να σερφαρω,ποσο μαλλον να δημιουργησω...αχ ποσο μου εχει λειψει....φιλακια στις ζουζουνες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφος ο πίνακάς σου! Πράγματι η τέλεια γειτονιά!! Διαλέγω το φούξια σπιτάκι για δικό μου!! Εγώ θα μένω εκεί!!! χαχα!
    Καλό βράδυ να έχεις και καλό σ/κο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχος ,υπέροχος !!!!!!Μπράβο σου Μάγδα!!!Χρώματα και σχήματα που φτάχνουν τη διάθεση!!!Όσο για το χρόνο ...λίγο πολύ έτσι σκεφτόμαστε όλες!!!!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti ομορφο μπλοκοσπιτάκι χαρούμενο γαλήνιο με φόντο το πουάν που λατρεύω,κατα τύχη βρέθηκα στην πόρτα σου και μπήκα ακάλεστη .....Με εντυπωσίασε ο πίνακας σου αγαπώ αυτό το είδος της ζωγραφικής και μου εδωσες ιδέα.... Παντοτε ζητώ το 24ωρο να ειχε 48 ωρες για να προλαβαίνω να κάνω αυτά πο εχω στο μυαλόμου!!!Καλή κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφος πίνακας!Χαρούμενος, ζωντανός και καλοκαιρινός!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή