Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Make each moment count!- Κάνε την κάθε στιγμή να μετράει!


Καλησπέρα!τί όμορφο το Σάββατο!Πιο ωραίο απο την Κυριακή!Είναι το τέλος της εβδομάδας και σε τίποτα δε θυμίζει τις υποχρεώσεις της νέας που έρχεται! Σήμερα ξυπνήσαμε στις 9!Γιούπι!Αφού τα μωρά μας έκαναν τη χάρη!Και μετά ετοιμάσαμε ωραίο πρωινό και ζεστό καφέ!Διαβάζω στα περισσότερα μπλοκγς ότι μια κούπα ζεστού καφέ, είναι μια υπέρτατη απόλαυση!Είναι απο τα μικρά εκείνα πραματάκια που όλοι αγαπούμε, και με βρίσκετε και εμένα σύμφωνη σε αυτό! Η μαμά, δηλαδή εγώ, ετοίμασε φρέσκια μαρμελάδα κεράσι και ένα δωράκι ευγνωμοσύνης για το μπαμπά! Η μαρμελάδα μας πεντανόστιμη, ευχαριστούμε τους φίλους μας για τα δροσερά κερασάκια που μας έφεραν, Έφη μου όπως βλέπεις τα τίμησα δεόντως! Να η μαρμελαδίτσα μου:
Και το δωράκι μου ραμμένο με αγάπη περισσή!
Πάει θαύμα στο λευκό σιδερένιο κρεβάτι μου ε?Τι λέτε? Ως τώρα είναι μια υπέροχη μέρα!Το απόγευμα θα επισκεφτώ ένα καλλιτεχνικό παζάρι που δυστυχώς δεν θα συμμετέχω λόγω έλλειψης χρόνου, και θα σας μεταφέρω όλες τις εντυπώσεις! Να είστε όλοι καλά, και να κάνετε την κάθε στιγμή να μετράει...

4 σχόλια:

  1. Μάγδα μου η μαρμελάδα σου φαίνεται πολύ νόστιμη!!!!Τελικά η ευτυχία βρίσκεται σε μικρά καθημερινά πραγματάκια!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι απλές αλλά τόσο μοναδικές στιγμές, είναι που ομορφαίνουν την ζωή μας!
    Η μαρμελαδίτσα σου φαίνεται υπέροχη, γεια στα χέρια σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαρμελάδα σου φαίνεται τέλεια!! Γλυκαθήκαμε και από το γλυκό σου αλλά κι από τα γλυκά σου λόγια!! Καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτές οι σπιτικές μαρμελάδες της μαμάς!!! Η καρδούλα είναι τρέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή