Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μια αγαπημένη γωνιά, φίλοι και βόλτες!


κλεφτή ματιά απο τη γωνιά μου... Καλημέρα!Τι όμορφο που ήταν το Σαββατοκύριακο! Ααααχ!Κάναμε βόλτες, φάγαμε παγωτό και κέικ, πήγα και στο καλλιτεχνικό παζάρι που σας είπα!Ήταν όμορφα, αν και είχε κυρίως κόσμημα. Θα ήθελα ν δω και κάτι άλλο!Βέβαια ήταν πολύ ξεχωριστά και όμορφα κοσμήματα! Αυτές τις μέρες βλέπω κι τις αναρτήσεις για την έκθεση με τα συρτάρια και ζηλεύω ...θέλω ν έρθω στη θεσσαλονίκη. ουφ. Προς το παρόν κάνω βόλτες με τη μπεμπούλα!
Και περνάμε χρόνο με φίλους στη Κέρκυρα προτού φύγω για θεσσαλονίκη...
ένα καταπληκτικό ζουζούνι φίλος της Αφροδίτης μου! τρώγοντας γλυκάκια!μμμμμ.....
εξ ου και το άσπρο μουστάκι του φίλου μας Νικόλα! και πίνοντας φράπεδιά φυσικά!εσείς οι Θεσσαλονικείς καταλαβαίνετε! Προχθές τελείωσα και μια γωνιά στο σπίτι που ξαφνικά με τα χρώματα και τη ζεστασιά της έγινε απο τις αγαπημένες μου! Εδώ:
γλαστράκι με ντεκουπάζ χαρτοπετσέτα. ωραίο σχέδιο ε???
βαζάκια που έβαψα κ τα γέμισα με φρέσκα λουλούδια!
τα αγαπημένα μου σουβέρ με εικόνες απο τους πίνακες του Βαν Γκογκ. Τα πήρα απο το ομώνυμο μουσείο στην Ολλανδία. Και ξαφνικά αυτή η γωνιά μου αρέσει πολύ!Το βράδυ ανάβω κεριά και τη χαζεύω... Δε θέλει πολλά ο άνθρωπος... Να είστε καλά, να περνάτε γεμάτες στιγμές...

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.....ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ....ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα με τις ομορφιές και τη λουλουδένια φωτεινή γωνιά σου...Το μικρό σου είναι τρέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα Μαγδαα....οντως δεν θελει και πολλα ο ανθρωπος για να νιωσει γεματος...ειδικα μετα την χθεσινη νυχτα (με τον σεισμο)το διαπιστωσα για μια ακομη φορα...η γωνια σου ειναι πολυ ζεστη...να ειναι το γλαστρακι,να ειναι τα σουβερ,να ειναι ο υπεροχος καθρεφτης...να ειναι το μερακι που εβαλες για να την φτιαξεις...λιγο απ ολα και να την η χουχουλιαρικη γωνιτσα....καλε τι καλη που εγινε η μπουμπουκα σου!!!Εχετε και τον αγαπημενο μου μαρσιππι...για πες μου σε παρακαλω,αξιζει να τον παραγγειλω,γιατι το σκεφτομαι απο τοτε που γεννηθηκε και ακομη δεν τον εχω παρει....φοβαμαι μην με βαρυνει πολυ γιατι ειναι και μεγαλουτσικη η δικια μου...φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη η γωνία σου! Bγάζει ηρεμία και χαλάρωση...
    Η μπεμπούλα σου πολύ γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η γωνιά σου! Υπέροχη έγινε!! Τί γλύκα που είναι η μπεμπούλα σου!! Κουκλίτσα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δίκιο να σου αρέσει η γωνιά που έφτιαξες!! Πολύ ζεστή!! Καλές βόλτες με το μωράκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις απόλυτο δικιο. Ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά.Και τα μικρά και τα ασήμαντα τον ικανοποιούν αρκεί να μην είναι δύσκολος.Όμορφη και ζεστή η γωνιά σου. Φιλάκια στην μπέμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος όταν έχει ισορροπία τα βλέπει όλα από την θετική τους πλευρά και ναι δεν χρειάζεται πολλά , αλλά απλά καθημερινά πραγματάκια!!!Η γωνιά σου όμορφη και ζεστή !!!Η μπέμπα σου γλύκα αλλά και η μαμά κούκλα!!!!Καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ!!!!!Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια ζεστή γωνιά προσφέρει περισσότερα απ' όσα δείχνει! Μου άρεσαν πολύ τα βαμμένα βάζα, αλλά τρελάθηκα με το μωράκι σου! Γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολύ ομορφα! Μαρεσει πολύ ετσι όπως εχεις διακοσμήσει το σπιτι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή