Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Happy mother'day!!!


Καλημέρα! Καλοί μου δικτυακοί φίλοι είστε όλοι καλά? Αύριο γιορτάζουμε!Εμείς οι μανούλες και οι μανούλες μας! Πόσο καλύτερα καταλαβαίνω τη μανούλα μου τώρα που έγινα και εγώ μαμά!Και εκείνη δικαιώθηκε!Πήρε το αίμα της πίσω που τόσα χρόνια έλεγε: Καλά όταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις! Ε λοιπόν κατάλαβα! Η καρδιά μου πια είναι έξω απο το σώμα μου, είναι στα παιδιά μου. Ποτέ πια δεν θα ναι το ίδιο. Εγώ είμαι, που ξενυχτούσα με φιλαράκια χορεύοντας , εγώ η ταξιδιάρα, ή μήπως δεν είμαι εγώ πια? Τώρα είμαι μαμά. Αισθάνομαι την κούραση και την ευλογία να ξεχειλίζει... αισθάνομαι έτοιμη να εκραγώ και μετά βλέπω τα μωρά μου, και με μιας χαμογελώ... Αχ τι περίεργα που είναι να είσαι μαμά! Οι περισσότεροι ξέρετε πως έχω μακριά τους γονείς μου για αυτό θέλω ένα ξεχωριστό δωράκι που θα παραδώσω εγώ όταν πάω Θεσσαλονίκη στη μαμά μου! Η ιδέα ήρθε απο το Fraoulitsa's World ένα χειροποίητο αλμπουμ για φωτογραφίες. Θα βάλω μέσα αυτό που λείπει περισσότερο στη μαμά μου επειδή είμαστε μακριά!φωτογραφίες οικογενειακές, κυρίως των μωρών να μας βλέπει έστω και απο φωτό, πως γινόμαστε κάθε μέρα και πιο όμορφα , και ολοκληρωμένα ανθρωπάκια!Εδώ είναι:
Τα τριαντάφυλλα πάνω τα μάζεψα μόλις ξύπνησα απο τον κήπο!Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ δύο υπέροχα και πολύ αγαπησιάρικα μπλογκ, Το ΚaPa,και το Fraoulitsas's World και τελείως τυχαία τα διαχειρίζονται δύο αδερφές! Η Λίτσα λοιπόν με ενέπνευσε για το άλμπουμ με οικογενειακές φωτό, και η Κατερίνα, του ΚαΠα με τα όμορφα λουλούδια της!Έκοψα και εγώ λοιπόν φρέσκα τριαντάφυλλα το πρωί και πραγματικά ένιωσα υπέροχα!Θα τα συνοδέψω με πολλά κεριά για γιορτινή ατμόσφαιρα , και ένα ποτήρι ή μπουκάλι κράσι, αναπολώντας τη κάθε μια ξεχωριστή στιγμή με τα μικρά μωρά μου!Τα πρώτα χαμόγελα, τα πρώτα βήματα, τα πρώτα πονηρά βλέμματα, και φυσικά τα ξενύχτια, την αγωνία και όλα τα νέα συναισθήματα που πρόσθεσαν στη ζωή μου τα μωρά μου!Γιατί η μητρότητα πάει πακέτο με ένα σωρό νέα πράματα!Τα γέλια πάνε πακέτο με τα κλάματα, η ξεγνοιασιά με τις ευθύνες, η σιγουριά με την αμφιβολία και πολλά άλλα! Είμαι γεμάτη όμως και αυτό σημαίνει τα πάντα. Με τον άντρα μου στο πλευρό μου, χαράσσουμε το δρόμο μας, και αύριο θα γιορτάσει μαζί μου!Για το κατόρθωμά μου, για το πιο σημαντικό επίτευγμα της ζωής μου, θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια θα με κοιτάξει τρυφερά και θα πει:Στην υγειά σου μωρό μου, είσαι μαμά! Χρόνια πολλά μανούλες! Χρόνια πολλά μαμά μου!

9 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το δώρο για την μητέρα σου! Εγώ δεν ξέρω, ακόμη, τί δώρο θα κάνω στην δικιά μου! Απίστευτα γλυκιά η φωτογραφία με τα παιδάκια σου!! Χρόνια σου πολλά για αύριο και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα τριαντάφυλλα... γλυκύτατες οι φατσούλες των παιδιών σου!!!!!! Χρόνια σου Πολλά για αύριο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι υπέροχη, τρυφερή ανάρτηση!!
    Να χαίρεσαι την μανουλίτσα σου και να σε χαίρονται τα αγγελούδια σου!
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, είναι όλες ξεχωριστές και αναντικατάστατες!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπέροχο ροζ χρώμα!!!!!!!σαν τα μαγουλάκια από τα ζουζουνάκια σου!!
    Χρόνια Πολλά γλυκιά μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bom fim de semana!
    Bom domingo!

    ¸.•°`♥✿⊱╮
    ❤♡
    FELIZ DIA DAS MÃES!!!

    Beijinhos.
    Brasil
    °º °♫♫♪¸.•°`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!
    ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Μαγδούλα μου γλυκιά τι ωραία που τα λές...τι ωραία η κίνησή σου να φτιάξεις ένα άλμπουμ....και πόσο τρυφερή φωτογραφία....Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!Χρόνια σου πολλά!!!Φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανταλένα μου
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, για σήμερα ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου,τη μανούλα σου κι αντίστροφα εκείνοι ΕΣΕΝΑ!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρονια πολλα πολλα, να χαιρεσαι τα μικρουλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή