Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πως να παίξετε- χρησιμοποιήσετε τα ξυλάκια απο τους καμβάδες!

Καλή χρονιά σε όλους!
Ευχομαι υγεία, υγεία , και υγεία και όλα τα άλλα έρχονται!Περάσαμε υπέροχες οικογενειακές γιορτές και γυρίσαμε την Κυριακή!Είμασταν δε απο τους αποκλεισμένους της Εγνατίας οδού την 22η Δεκέμβρη και κάναμε 16 ώρες Ηγουμενίτσα- Θεσσαλονίκη!Ατέλιεωτο Ελληνικό μεγαλείο!Χαμένοι μέσα στα βουνά και κανείς υπεύθυνος πουθενά και για τίποτα!Τελοσπάντων, πάει πέρασε!
Περιμένω τις διευθύνσεις για τα δωράκια σας!Βρήκα μόνο της Δέσποινας. Περιμένω της Μαρί, και της Μαριάννας!που είστε κοριτσάρες μου???
Να σας πω τώρα τι έκανα χθες και σήμερα με τη μικρή μου και το χάρηκα πολύ!
Όλες θα ξέρετε τα μικρά ξυλάκια που έχουν απο πίσω οι καμβάδες για να τεντώνονται. Κάποιοι βέβαια έτοιμοι του εμπορίου, είναι ήδη τεντωμένοι και έτσι τα μικρά ξυλάκια , μένουν παραπονεμένα!Κλαψ!
Πήρα μια ιδέα λοιπόν απο ένα site που μου αρέσει πολύ, το "Παίζουμε μαζί" που έλεγε πως να φτιάξετε παιχνίδια με ξυλάκια απο παγωτό. Εγώ χρησιμοποίησα τα ξυλάκια πολλών καμβάδων που είχα μαζέψει και ιδού:

οι φίλοι μας βρήκαν καταφύγιο στο όμορφο σπιτάκι που τους φτιάξαμε!

βάλαμε και γλάστρες με λουλούδια


και όμορφες πέτρες



Με τα υπόλοιπα ξυλάκια που μου έμειναν φτιάξαμε κάτι διαφορετικό!
Μια κορνίζα για έναν όμορφο παιδικό πίνακα!Η κορούλα μου, μόλις 18 μηνών, κόλλησε τα ξυλάκια γύρω γύρω και διάλεξε εικόνες για το πίνακα της!!Ε καλά τις τσαλάκωσε λίγο αλλά και τι έγινε???

Το φόντο είναι ένα αγαπημένο μου γαλάζιο πουά χαρτόνι.
Μας άρεσαν πολύ τα πραματάκια μας!Τι λέτε?
Σας φιλώ!

14 σχόλια:

  1. Τι όμορφη ιδέα !!! Και να φανταστείς ότι έχω πετάξει ένα κάρο από αυτά τα ξυλάκια....όσο για το κολάζ της μικρής καταπληκτικό!!! Να σας ζήσει!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ μόλις διάβασα ότι μένεις Κέρκυρα...τυχαίνει να έχω καταγωγή από εκεί αλλά δυστυχώς μένω Αθήνα...τι τυχερή που είσαι που μένεις στο νησί!!! Αχ θα περιμένω μέχρι το Πάσχα ή το Καλοκαίρι για να έρθω....φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξυπνη ιδέα ανακύκλωσης, αλλά το έργο της μικρής κλέβει την παράσταση!Νομίζω ότι το ταλέντο φαίνεται από την κούνια, θα ξεπεράσει τη μαμά πολύ γρήγορα!!
    Αχ, πόσες φορές δεν καμαρώνουμε ακόμα και για μια μουτζουρίτσα τους;
    Φιλιά και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ...ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που παίξατε μάνα και κόρη και τι ωραίες κατασκευές κάνατε.... μπράβο σας.
    Το επισκέφτηκα το site. Πολύ ωραίο για μανούλες με μικρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια ιδέα και έχω τόοοοσα πολλά!!! Τα πραγματάκια ου φτιάξατε είναι υπέροχα και δικαίως σας άρεσαν! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου ! Από τώρα άρχισε τις δημιουργίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωωωω πανέμορφα!!! Να σου ζήσει το μωράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω προσπαθώ να φύγω απο το νησί Ευσταθία μου!Το μωρό μεγαλώνει μόνο του, δεν έχουμε κανέναν και είναι όλα εξωφρενικά ακριβά!Μακάρι να μπορέσουμε να φύγουμε κάποια στιγμή επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ ναι νομίζω όχι επειδή είναι παιδί μου φυσικά, οτι είναι πανέξυπνη και ταλαντούχα!Να με ξεπεράσει και να αγαπάει τη δημιουργία, μακάρι!Και εγώ να καμαρώνω σαν γυφτικο σκεπάρνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκιά μου τρέχω να στείλω τα στοιχεία μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και πάλι!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέχασα να σου πω μπράβο πρώτα απ'όλα για τη μικρούλα σου που είναι ταλαντούχα από τώρα! Να τη χαίρεσαι!!! Και επίσης για τις ιδέες με τα ξυλάκια (έχω κι εγώ πάρα πολλά και δεν ήξερα τι να τα κάνω...) Πολλά φιλάκια πάλι και πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσει που έχεις όμορφες ιδέες και εκμεταλεύεσαι διάφορα πραγματάκια !!!Καλά δεν το συζητάμε !!Η κόρη μάλλον θα ξεπεράσει την μαμά , αφού 18 μηνών έχει τόσο ωραίες επιλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέω ότι κάνεις θαυμάσιες κατασκευές και συγχαρητήρια για την κουκλίτσα σου! να την χαίρεσαι!
    Σου εύχομαι μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή