Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Top Secret...


Σύμφωνα με αυτό το τρελούτσικο παιχνίδι, στο οποίο με προσκάλεσε το "Ας μιλήσουμε για αγάπη" πρέπει να αποκαλύψω 7 μυστικά!Δικά μου μυστικά εννοείται!Δύσκολο ε?για να κάνω μια απόπειρα λοιπόν: 1. Θέλω μια κοινωνία δίκαιη και όσο βλέπω τα πάντα να πηγαίνουν κατά διαόλου, μου ρχεται να κατέβω και να τα κάνω όλα λίμπα.
2. Θέλω πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών. Δεν εβγαλα εγώ τα μάτια μου, να περάσω ένα κάρο διαγωνισμούς, για να μου λένε, σε διόρισε ο ένας και ο άλλος.
3. Ανεβοκατεβαίνω στα κιλά συνεχώς και μου τη δίνει.....
4.Λατρεύω τον άντρα μου, γιατί είναι ο καλύτερος άντρας που θα μπορούσα να έχω ποτέ δίπλα μου!
5. Μου λείπει φριχτά η οικογένεια μου, έχω γυρίσει ένα σωρό μέρη λόγω δουλειάς, και θέλω να πάω σπίτι μου!!!
6. Θέλω, όχι μάλλον όχι θέλω , αλλά απαιτώ, ισότητα πραγματική μεταξυ των δυο φύλων. Διότι τι να το κάνω αν οι γυναικες ναι μεν οδηγάνε πχ, αλλά ακούν τον εξάψαλμο, όχι μόνο απο άντρες αλλά και απο άλλες γυναικες!!!!
7.Αγαπώ πολύ τις κατασκευές, και μετά την εκπαίδευση μου, που ξεκινά τώρα το Μάρτη θα διδάξω επαγγελματικά την τέχνη του ντεκουπάζ! (έχω ήδη γνώσεις αλλά τωρα θα εμβαθύνω)
Άντε σας τα είπα! χιχι!Και τώρα, ταρατατζούμ!Ηρθε η σειρά σας!!Ποιός θα μας πει??
1. Joanna's handmade dream
2.Pinkdreamer
3.Handmade art
4. Aneraida
5.Κάντο με αγάπη
6. Icon Art
7. The spirit of fantasy
κορίτσια περιμένω να δω φοβερές αποκαλύψεις!χεχε!Αν πάλι δεν θέλετε το καταλαβαίνω απόλυτα, διότι και γω κόλλησα λίγο στην αρχή!!!Καλό απόγευμα!

8 σχόλια:

  1. Πω πω δύσκολο παιχνίδι...! Πολύ δύσκολο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ! σε δυσκολο παιχνιδι με εβαλες! σε ευχαριστω παντως για την προσκληση θα το παιξω εννοειται!!!λοιπον γι αυτο που με ρωτησες,οχι δεν ειμαι εγω η ανετ με το βιντεο! απλα καθε εβδομαδα αναρτω βιντεο διαφορων αγαπημενων καλλιτεχνων με την αγαπημενη μου τεχνη του ημερολογιου!!!!
    φιλια και καλο μηνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγδα μου σε πολλη δουλειά μ' έχεις βάλει!Ακόμη δεν έκανα την ανάρτηση να δώσω το βραβείο και πρέπει ν' αποκαλύπτω μυστικά!...ελα πλάκα κάνω, θα στρωθώ το βράδυ , μόλις τελειώσω μια εικόνα που δουλεύω τώρα.Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχχχχχχχχχ, μου κατσε η μπίλια;;;
    Ευχαριστώ φυσικά,αλλά δεν θα ανταποκριθώ άμεσα, αφενός γιατί εχει προγραμματισθεί άλλη ανάρτηση και δεύτερον πρέπει να επιλέξω ποιά απο τα μυστικά μου είναι δημοσιεύσιμα...
    Καλό μήνα, είπαμε; ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα!Εγώ είπα , είναι τρελούτσικο το παιχνίδι!Βρε icon art είχα ξεχάσει ότι πρόσφατα είχες και την ανάρτηση για το βραβείο!Κοριτσάρες, μην αγχώνεστε!παιχνίδι είναι!Και στο κάτω , κάτω μπλογκάρουμε για να χαλαρώνουμε!!οπότε όπως λέμε και στη θεσσαλονίκη, χαλαράαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουπς...αποκαλύπτονται μυστικά;;;
    χμμμ, καλά τα λες πάντως, μερικά είναι και κοινά μας μυστικά!!!
    καλή αρχή με τα μαθήματα decoupage, οι μαθητές σου θα έχουν πρώτης τάξης δασκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μμμμ... με βάζεις στα βαθιά!!! Αλλά δεν μπορώ να μην ανταποκριθώ στην πρόκληση σύντομα! Καλό σου μήνα! Όμορφο και δημιουργικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα!!! Πολύ γέλασα με το δεύτερο. Κι εγώ την θέλω πίσω... Πριν χρόνια δούλευα σε άλλη πόλη αλλά πηγαινοερχόμουν με το αυτοκίνητο. 1 ώρα και 20 λεπτά άκουγα στο ραδιόφωνο να μας θάβουν εμάς τους εκπαιδευτικούς και μ'έπαιρναν τα κλάματα, γιατί κι εγώ πάρα πολύ δύσκολα είχα περάσει ΑΣΕΠ, και πάρα πολύ κουραζόμουν και αυτοί πάντα με παρουσίαζαν ως τον αρχιτεμπέλη...
    Συμφωνώ επίσης σε 3,4 και 6....
    Φιλιάάάάάάάά και υπομονήήήήήήήή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή