Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Roses love!


Roses are for ever!Μια σύνθεση φτιαγμένη με πολύ αγάπη για όλους όσους πιστεύουν σ αυτήν!Αυτή είναι η νέα μου δημιουργία, καμβάς με ντεκουπάζ, ζωγραφική, και ανάγλυφα σημεία. Πώς σας φαίνεται;

24 σχόλια:

  1. Υπέροχο μας φαίνεται..απλά!!! Έχω κάτι για σένα, για έλα να το πάρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδόν μπορεί κανείς να μυρίσει το άρωμά τους!!!
    Τι χαρτί χρησιμοποίησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι χαρτι ντεκουπαζ της ντεκομανια, αλλα εχει πεσει πολλη δουλειά απο πάνω!κ πολλη ζωγραφική!χαιρομαι που σας αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ...ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ....ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΒΑΛΩ TON ΦΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ..ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχεις βρει την εικόνα που θέλεις?είναι απο το ίδιο σαιτ που εφτιαξα και γω το δικό μου?αν ναι , κανεις copy paste τον κωρικό που σου δίνει, και μετα πας στην σχεδιαση, επιλέγεις προσθήκη gadget και εκεί κανεις επικόλληση του κωδικού. το gadget που θα επιλέξεις είναι το προσθήκη html. καλή επιτυχία. ότι άλλο θες ρώτα με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει το decoupage, μου αρέσουν τα λουλούδια.Οπότε ο συνδυασμός και των δυο είναι αδύνατον να μην μου αρέσει.Πόσο μάλλον που έχεις κάνει και την όμορφη παρέμβασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΤΕΛΕΙΟ!!!
    Στο λέω μετα λόγου γνώσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφο!Μου ήρθαν μυρωδιές Μάη παρόλο που ρίχνει καρέκλοπόδαρα και κάνει ψοφόκρυο.Νάσαι καλά ,δεν χορταίνω να το κοιτάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ΦΟΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, COPY PASTE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΜΗ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΜΒΑΣ!Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα!Ευχαριστώ Ασημίνα μου!περιμένω τηλ σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!!Πολύ όμορφο!!
    και πολύ ρομαντικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως μας φαίνεται? Τέλειο. Εισαι κι εσυ μια καλλιτέχνιδα! Μπράβο σου, σε ζηλεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ευχαριστώ κορίτσια!δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους εκτός απο μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή