Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

a great tiny addition!!


Βρήκα λίγο χρόνο και θέλησα να σας δείξω και τον άλλο πίνακα της συλλογής με τα τριαντάφυλλα, που μου είχε χαρίσει η φίλη μου η Βίλυ και είναι απο το ίδιο βιβλίο. Δεν είναι υπέροχος?Και αυτός στο χέρι και να σας πω και ένα μυστικό, η Βίλυ είναι απο την Ολλανδία κ μακρινή απόγονος του Βαν Γκοκγ!!!


Καλησπέρα!Μόλις πέρασα απο την Μπέττυ, (Ανθίβολον)και άνοιξε η όρεξη μου για τσαγάκι με την καταπληκτική της παρουσίαση, και τον υπέροχα κρακελάρισμένο δίσκο της! Αλήθεια ποιό κρακελέ θα προτείνατε για μεγάλα σκασίματα??
Και στα δικά μας τώρα!Σας έχω ένα γκάλοπ!Τι πιστεύετε για αυτόν το πίνακα?Καταρχήν σας αρέσει?Ντεκουπάζ ή ζωγραφική νομίζετε πως είναι?
Σας αποκαλύπτω ότι είναι ζωγραφική. Αλλά δείτε τί έπαθα!Όταν ξεκίνησα να ζωγραφίζω έφτιαχνα πολλούς τέτοιους πίνακες, με τη φίλη μου τη Βίλυ, που με κόλλησε και το μικρόβιο της ζωγραφικής!Πήγα λοιπόν σε ένα μαγαζί με είδη ντεκουπάζ, και είδα αυτά τα σχέδια, εκτυπωμένα και έτοιμα για χρήση ντεκουπάζ!Σοκαρίστηκα ελαφρώς , μιας και ξοδεύαμε ατέλειωτες ώρες για να αποδώσουμε τη ζωντάνια των τριαντάφυλλων με τη Βίλυ, αλλά απο την άλλη άπειρες οι δυνατότητες της ντεκουπάζ!
Ο πίνακας αυτός τελικά είναι στο χέρι, καινούριος, για να μην αναρρωτιέσετε!Την αγάπη μου σε όλους!

26 σχόλια:

  1. Μάγδα ο πίνακας σου είναι καταπληκτικός....όντως μοιάζει πολύ με τα ριζόχαρτα που κυκλοφορούν...!!!!ωραίο το ντεκουπάζ αλλά και η ζωγραφική έχει την ομορφιά της...έχει πιο πολύ "ιδρώτα" και κοπο...αλλα οτι κι αν προτιμησεις για μενα απο την στιγμη που ειναι χειροποιητο ειναι μορφη τεχνης...!!!πανεμορφο λοιπον το τριανταφυλλακι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΧΑΡΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.Η ΖΩΦΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ .ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...ΚΑΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΓΙΑ ΚΡΑΚΕΛΕ 2 ΣΥΣΤ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ DALA...ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πίνακας είναι τέλειος!Δε συγκρίνονται, νομίζω, η ζωγραφική και ντεκουπάζ γιατί είναι δυο διαφορετικά πράγματα, κι άλλο σκοπό εξυπηρετεί το κάθε ένα. Το μόνο που δε μ' αρέσει είναι η δαντέλα γύρω-γυρω.Νομίζω ότι ενισχύει την αίσθηση ότι πρόκειται για ντεκουπάζ.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ σαφώς τη ζωγραφική, αλλά αφού δεν πιάνει το χέρι μου, σνιφ, κλαψ, λυγμ, καταφεύγω στο decoupage και θαυμάζω τη ζωγραφική τη δική σου και πολλών άλλων! Άτιμη ζωή... που έλεγε κι η Μίτση Κωνσταντάρα σε μια παλιά Ελληνική ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν το έκανε κουιζ,εγω πρώτη θα απαντούσα decoupage! Ντροπή μου το ξέρω που νομίζω οτι όλες είναι βολεμένες σαν κι εμενα,αλλά αφού τόχω δει σε χαρτί αρασύρθηκα.Τό 'σωσα;Μπαα.
    Είναι πολύ φυσικά τα τριαντάφυλλα και οι σκιές σωστές,συμφωνώ όμως με την γνώμη της Νίκης,αφού δεν είναι ντεκουπαζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω Νίκη τώρα που το λες, όντως. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου..Και είπα να το κάνω με λίγο διαφορετικό στυλ!φαντάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο την φωτ μπορει να φαινεται για ντεκουπαζ
    οταν ομως δεις απο κοντα εναν πινακα ζωγραφισμενο συγουρα τον ξεχωριζεις
    γεια στα χερια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειλικρινά Μαγδάκι μου, με την πρώτη ματιά, είπα μέσα μου ζωγραφική.
    Και δεν είμαι ειδήμων. Αλλά φαίνεται..
    Συγχαρητήρια μέσα απ την καρδιά μου !!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ καλος ο πινακας πραγμαικα!!!!μπραβο μαγδουλα!!!καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Acabo de descubrir tu blog y es una maravilla, tienes unos trabajos preciosos.
    Besitos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφος πίνακας! Μπράβο σας, φαίνονται τόσο αληθινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα... ο πίνακας σε ενα πολυ αγαπημένο μου χρώμα...πράσινο.
    Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω είναι δυο τελείως διαφορετικές τεχνικές, που όμως όταν γίνονται με μεράκι και αγάπη θα δώσουν πάντα ένα όμορφο αποτέλεσμα!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχος κι ο δευτερος πίνακας και τόσο ανοιξιάτικος, ο,τι πρέπει για την πρώτη μέρα της άνοιξης! Πες μας ,όμως, ποιο είναι αυτό το βιβλίο απ' όπου ζωγραφίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Μάγδα μου!Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα..Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα είναι ένα βιβλίο απο το Αrt n'Hobby, Roses and floral bouquet λέγεται. Η σειρά είναι καταπληκτική με πολλά θέματα. (και πολλά βιβλία)τα περισσότερα όμως απο το βιββλίο αυτό τώρα κυκλοφορούν σε χαρτί ντεκουπάζ!σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λατρεύω την ζωγραφική,αν και προσωπικά δεν τα κατάφερα ποτέ!Υπέροχος πίνακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχος!!!!!και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η ζωγραφική με την ντεκουπάζ!!!Συνέχισε να ζωγραφίζεις!!!Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τόσο όμορφος και ρομαντικός!!!!! η αλήθεια είναι πως κατάλαβα ότι είναι ζωγραφιά, γτ η νονά μου είναι εκπληκτική ζωγράφος οπότε έχω δει πολλούς πίνακες ζωγραφικής, αλλά πηγαίνω συχνά και σε εκθέσεις ζωγραφικής! είναι απίστευτος! μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ ωραίος και ρομαντικός κι ο δέυτερος Πίνακας.
    Να σου κάνω μια φιλική υπόδειξη Μαγδάκι; οταν έχεις κάνει ανάρτηση,μην προσθέτεις κι άλλο θέμα εκ των υστέρων,γιατί δύσκολα γυρίζουν πίσω και το βλέπουν.
    Εγω π.χ το σχόλιό μου έψαχνα και το είδα. Είναι κρίμα τόσο όμορφα πράγματα να μην τα βλέπουν όλοι.
    Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστώ Χαρά μου!θα το έχω υπόψην!Τι να παρεξηγηθείς καλέ?Αυτό που λες το αντελήφθην και γω εκ των υστέρων βέβαια!Άσε που για ώρες, η ανάρτηση καν δεν εμφανιζόταν στους αναγνώστες ενημερωμένη. Δεν φαινόταν δηλαδή ότι πρόσθεσα κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι τέλειοι και οι δύο!Ανοιξίατικοι και απλά φανταστικοί!
    Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή